Белезници за участниците в Big Brother, набързо ги оплюха

Петя Буюклиева и Емо Каменов вече с номинация за изгонване
20 ное 2014 09:05, Александър Попов
30
Белезници за участниците в Big Brother, набързо ги оплюха

10 участници влязоха оковани с белезници по двойки в новото издание на Big Brother All Stars. Първи прекрачиха прага на къщата в Нови хан Катето Евро и Ники Китаеца, а след тях продуцентите събраха на синджир фолкпевицата Бони и актьора Борислав Захариев, по-известен като Боби Турбото, "къртицата" Емо Каменов и Петя Буюклиева, участника във фамилното издание на шоуто - "нацепената батка" Христо Трифонов, който бе свързан с певицата Пламена Петрова, а за финал остана най-интересната двойка - Тодор Славков и Калина Паскалева, която нашумя с книгата "Дневниците на една курва".

Катето Евро и Китаеца получиха привилегията да свалят оковите на една двойка, като имаха възможност това да бъдат и те. Актрисата се поблазни именно те да бъдат привилегированите, но Китаеца даде аргументи, че това трябва да бъдат Каменов и Буюклиева, тъй като двамата едва ли ще издържат мисията.

Радостта на охранителя и естрадната звезда трая обаче кратко, тъй като ги изненадаха не само със свободни ръце, но и с номинация за изгонване по-малко от час след влизането им. Така в понеделник двамата ще се борят за вота на зрителите да бъдат оставени в шоуто.

Случайно или не, но новите съквартиранти бяха набързо оплюти от коментаторите в студиото. Докато Черната Златка и Влади Въргала бяха по-умерени и предрекоха интересен сезон, Албена Вулева и Евгени Минчев включиха турбото. Вулева им "намаза ските", като ги определи за залезли и неактуални имена, които ще търсят възраждане на своята известност. Катето Евро бе сравнена с Камелия Воче, Китаеца като новия Наско Месечков - скучен и неинтересен. Единственият, на когото Албена открито симпатизира, бе внукът на Тодор Живков. Златка пък лепна веднага прякор на Трифонов - "нацепена чичка".

Именно на Малък Тошко и скандалната Калина се залагат най-много надежди за нещо любопитно в новия сезон. Определилата се за писателка Паскалева надълго и нашироко разкриваше през последната година тайни за живота на мутри, плеймейтки и девойки, които искат да опитат от живота на бързи обороти. Самата тя е била спасявана от пловдивски сводник от вече покойния бос на ВИС 2 Георги Илиев. Самият Славков пък си пожела да бъде закопчан с "лек тип жена" и като видя Калина, заяви с чувство за хумор, че могат да излязат след девет месеца трима.

Евгени Минчев пък срина хвалбите на продуцентите за уникален кастинг с мнението, че тези хора могат да бъдат интересни само за хората, които ядат лютеница.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
2
 
! Отговори
sekirata преди 9 години
Продуценти! Нека разсъдим логично,последователно.Първият биг брадър с Въргала и Данчето Христова,Албена и др.мина повече от сполучливо и това се хареса на връзкарите които сега напълниха къщата и изобщо не са интересни.Нека Алекс се напъва ,но нищо не става,не може да ни запали пълна скука.Значи искат още печелба сценаристи,режисьори и др.там,но този път не става,този път е супер неуспешно по добре го спрете преди да сте се олели съвсем.Вече няма какво да гледам.Жалко.За Вас.
21
1
 
2
 
! Отговори
sekirata преди 9 години
Направо -провал! Евгени позна-"Евгени Минчев пък срина хвалбите на продуцентите за уникален кастинг с мнението, че тези хора могат да бъдат интересни само за хората, които ядат лютеница." Миналият вече кастинг на биг брадър с победител без награда Въргала беше много по интересен,сега ми е повече от скучно.Не ги гледам,както и новините-едни и същи.Скука,никакви предавания,никакви шоута, а това с кутиите и парите е повече от отврат и лицемерие.
20
1
 
0
 
! Отговори
Miro преди 9 години
катето,емо и тошко ще направят шоуто,другите да си ходят :Dи аз ще си купя такива белезници от sexshop.bg и ако някое девойче иска да се оковем да заповяда :D
19
1
 
4
 
! Отговори
Наблюдател преди 9 години
От както пуснаха тази простотия престанах да гледам НТ
18
1
 
7
 
! Отговори
Отврат! преди 9 години
Пак ще отслабна с 5 кила! Вечер като хапна, после като видя брадърите и повръщам всичко!
17
1
 
8
 
! Отговори
От врат преди 9 години
Изглежда,че продуцентите печелят много от това отвратително и грозно предаване, не знам защо наречено"шоу", та го продължават! Трябва да се сезират Хелзинския комитет и Комисията за защита на човека, защото то уронва престижа и принизява човека до животно, както и Комисията за защита на животните,защото човекът е също е животно, а с животните не могат да се гаврят!
16
2
 
5
 
! Отговори
Пари,пари и....... преди 9 години
Гледах предния Биг Брадър. Имаше няколко свястни личности.......другото ***. Сега изобщо не мисля да си губя времето. Тези са още по-смешни. Какъв пример от Китаеца, а Еврото явно е безработна и т. н. и т. н. Какво може да се научи от тях. Готови са на всякакви простотии, само за пари. И се чудя какви хора се връзват да пращат SMS. Уж беднотията е голяма в БГ.
15
1
 
11
 
! Отговори
Цецо преди 9 години
Биг,Вип,All stars...... и т.н .Всичката тази цапаница е театрална индустрия-на средноинтелигентния човек му е ясно и директно сменя канала !!За съжаление са ,обаче ,тези,които емоционално се ангажират с това гнусно предаване.Аз лично съм способен да се дистанцирам от човек,който коментира и се интересува от изяви на парцалите в предаването.
14
1
 
16
 
! Отговори
stan преди 9 години
Като чуя ,,биг брадър,, си представям *о обвито с целофан..., a тези, които го гледат и му се радват, като човек клекнал в градска тоалетна, в обедна почивка, да яде обяда си обвит в аромата на *ната... жална и майка на България!
13
1
 
26
 
! Отговори
Пателина преди 9 години
АААА, какво има тоя против хората, които ядат лютеница?
12
1
 
29
 
! Отговори
иванко преди 9 години
Няма такава помия като това предаване
11
1
 
16
 
! Отговори
фдфсф преди 9 години
Хората вътре са скапаняци!
10
1
 
29
 
! Отговори
fdfsfds преди 9 години
мутри-***, *ви и простаци, това е в бб ал старс
9
2
 
42
 
! Отговори
кратко трая радостта преди 9 години
Световната повърня се завърна вече като (ан)ал старс , верни на девиза : "Нито ден необлъчени с простотия "
8
2
 
27
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
Винаги съм се чудил коя част от населението гледа подобна глупост и какво е средното IQ на зрителите му...
7
1
 
45
 
! Отговори
гей-брадър ол чалга преди 9 години
само чалга, ***, алкохол и псувни! и всичко това пред децата в най - гледаното време! защо сем не си свърши работата и не го забрани, а само чака рушвети?!
6
1
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не знам дали има в света държава, с толкова долонкачествени хора, наречени "звезди" на глава от населението!Някои от тях още не могат да говорят и мучат!
5
1
 
51
 
! Отговори
'48 преди 9 години
Всяка година става все по-тъпо и по-тъпо това "шоу"!!!
4
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"нацепената батка" Христо Трифоновкоято нашумя с книгата "Дневниците на една ***""къртицата" Емо КаменовНики Китаецаактьора Борислав Захариев, по-известен като Боби Турбото------------------Вие не сте в ред честно. Местя у ляво, после у дясно и в крачол става тясно. Няма да се гледа. Не на простотията и чалгията.
3
51
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Страхотно шоу, цялото семейство го следим с интерес.